Hodnocení firmy Otherm Praha, s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Tomáš
26.10.2018
*
*
*
*
*

S touhle firmou mám dobré zkušenosti, v rodině jsme s nimi měnili okna už 3x, a u nás všech to proběhlo v klidu. Nám měnili okna před půl rokem, takže je máme ještě docela čerstvá, ale rodiče je mají už pár let a jsou na tom dobře, tak doufám že to tak bude i u nás.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dohnylukas
13.9.2018
*
*
*
*
*

Stavěli jsme dům a stavař nám doporučil poptat různé firmy, z nabídek se nám nejvíce líbila firma Otherm. Vzali jsme dřevěná okna která se nám líbila hlavně vzhledově, a cenově nám přišli nejvýhodnější.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sadlo M.
20.7.2018
*
*
*
*
*

Všechna okna na domě, včetně vchodových dveří máme udělaný od Othermu, pořizovací částka sice byla vyšší, ale zase jsme to měli všechno jedním vrzem, montáž u nás trvala dva dny, takže to bylo docela i rychlý. Zatím jsme se vším spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal
14.12.2017
*
*
*
*
*

Firmu otherm jsme si vybrali na základě doporučení mého známého, který od nich má udělaná dřevěná okna. My zvolili plastová protože nás trochu omezoval rozpočet, ale i tak si myslím že okna jsou dobrá, zatím s nimi nemáme žádný problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
David
27.10.2017
*
*
*
*
*

Zakázku kterou jsem si u Othermu nechávali dělat splnili dobře, měli jsme s nimi dlouhou spolupráci protože nám do domu dodali snad všechno, od oken přes parapety až ke dveřím, a až na malou neshodu s termínem na dodaní dveří jsme neměli problém, jen jsme se museli domluvit na jiný den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
M.K.
23.5.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, Otherm jsme poptali když přišli čerstvě na trh. Myslím že i díky tomu jsme měli maličko lepší cenu, ale hlavní je že okna nám drží už přes těch 20 let, takže za sebe bych si nechal udělat plastové okna a dodnes nebylo nic co by ohledně toho měli řešit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
J.K.
21.9.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, vloni jsme měnili okna v bytě a vybrali jsme si právě Otherm a spokojenost. Zjistil jsem si totiž, že u nás pro ně montuje náš jeden soused, tak jsem se ho optal na cenu a kvalitu oken, říkal, že pro ně montoují dlouho a že je minimum reklamací.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Martin
8.7.2016
*
*
*
*
*

Na pobočce se mi věnovali dobře. Na jejich doporučení jsem si do našeho bytu nechal udělat okna PASIV EVO... Okna nás vyšla i s montováním na nějakých 50.000, takže pro nás celkem přijatelná investice a snad máme na dlouhou dobu klid od shánění oken.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Vítek L.
6.5.2015
*
*
*
*
*

Firmu doporučuji, byl jsem velmi spokojen s realizací výměny starých dřevěných oken za nová plastová. Solidní jednání, dobrá cena a kvalitní okna.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
dagmarsuc
24.4.2014
*
*
*
*
*

17.4.2014 jsem zaslala firmě poptávku. Do dnešního dne, tj. 24.4.2014, mne ještě nikdo z firmy nekontaktoval. Hodnocení ? Bez komentáře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Přidat hodnocení
  • Šplechnerova 808/1
  • Praha 9 - Horní Počernice
  • 193 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce